Asortiman

Venecijaneri

Venecijaner roletna se izrađuje od aluminijuma i dodatne legure koja daje žilavost i postojanost trake posle profilisanja i same izrade za dugi period korišćenja. Aluminijumska traka debljine 0,18mm, plastificirana je u raznim bojama zadovoljavajući ukuse svih kupaca i obezbeđujući zaštitu od visokih temperatura, istovremeno ulepšavajući vaš enterijer.

 

Venecijaneri, koji su deo našeg proizvodnog programa, zadovoljavaju najviše svetske standarde u smislu upotrebljivisti, kvaliteta i estetike.
Venecijaneri

Roletne

PVC roletne se proizvode od PVC granula ekstrudiranjem na odgovarajućim temperaturama bez olova.
Mi proizvodimo PVC roletne:

- sa PVC vođicama koje su dugotrajne, postojane na visokim temperaturama.
- sa metalnim vođicama i stubom koje su plastificirane sa poliesterskim prahom sa odgovarajućom pripremom otpornim na temperature od -50 do +50 stepeni.
- sa aluminijumskom plastificiranom vođicom.

Sve vrste PVC roletni štite od niskih i visokih temperatura, što je najbitnije za zaštitu stolarije i izgled enterijera.

Aluminijumske roletne se prave od aluminijumskih profila ispunjenim poliuretanom:

- sa metalnim vođicama sa stubom plastificirane po želji kupaca
- sa aluminijumskom vođicom u raznim dezenima
- sa PVC vođicom sa stubom. Vek trajanja aluminijumskih roletni je veliki i apsolutno zadovoljava potrebe kupaca.

Idealan način da se zaštitie od radoznalih pogleda, prevelike temperature u letnjem periodu i hladnoće u jesenjem i zimskom periodu godine. Ugradnjom naših roletni povećaćete energetsku efikasnost vašeg prostora i uštedeti novac zbog smanjenih troškova grejanja.
Roletne

Trakaste zavese

Trakaste zavese su namenjene poslovnim prostorijama za dekoraciju enterijera. Proizvodimo ih u svim bojama sa najkvalitetnijim mehanizmima sa velikim vekom trajanja. Traka je izrađena od plastificiranog platna, nanošenjem odgovarajuće plastične mase koja je otporna na velike temperature i zadržava boju i nijansu u dugom periodu.

Velika paleta boja, više vrsta materijala i tekstura su izbor koji će sigurno naći mesto u vašem poslovnom prostoru. Kvalitetni mehanizmi garantuju dug vek i upotrebljivost ove vrste zatora koji od vaše kancelarije može napraviti reprezentativan prostor.
Trakaste zavese

Komarnici

Rolo i fiksni komarnici se koriste za zaštitu od komaraca i drugih insekata i montiraju se na postojeću stolariju sa roletnom ili bez roletne.

Postoje 3 vrste komarnika:

-fiksni komarnik (sa PVC ili AL okvirom)
-rolo komarnik sa AL vođicom i četkicama
-bočni rolo komarnik koji se koristi za balkonska vrata sa AL vođicom i AL kutijom. Mrežica je napravljena od fiberglasa specijalno za tu namenu i otporna je na visoke i niske temperature, UV zračenje i atmosferske uticaje.

Efikasno rešenje za eliminisanje  insekata iz Vašeg stambenog i poslovnog okruženja. Ugradnjom komarnika zaboravićete na sve neprijatnosti koje dolaze sa "nemilosrdnim"insektima. Obezbedite sebi miran san i zdravo okruženje u prostoru u kome boravite.
Komarnici

Pratite nas

Na vašem mobilnom uređaju

Kontakt

  • homeDEKORACIJA doo
  • phone+381 26 646 240 (07:00 - 17:00)
  • maildekoracijasd@mts.rs
  • mapNikole Pašića bb 11300 Smederevo

Pretraga