Asortiman

Venecijaneri

Venecijaner roletna se izrađuje od aluminijuma i dodatne legure koja daje žilavost i postojanost trake posle profilisanja i same izrade za dugi period korišćenja. Aluminijumska traka debljine 0,18mm, plastificirana je u raznim bojama zadovoljavajući ukuse svih kupaca i obezbeđujući zaštitu od visokih temperatura, istovremeno ulepšavajući vaš enterijer.

 

Venecijaneri, koji su deo našeg proizvodnog programa, zadovoljavaju najviše svetske standarde u smislu upotrebljivisti, kvaliteta i estetike.
Venecijaneri

Roletne

PVC roletne se proizvode od PVC granula ekstrudiranjem na odgovarajućim temperaturama bez olova.
Mi proizvodimo PVC roletne:

- sa PVC vođicama koje su dugotrajne, postojane na visokim temperaturama.
- sa metalnim vođicama i stubom koje su plastificirane sa poliesterskim prahom sa odgovarajućom pripremom otpornim na temperature od -50 do +50 stepeni.
- sa aluminijumskom plastificiranom vođicom.

Sve vrste PVC roletni štite od niskih i visokih temperatura, što je najbitnije za zaštitu stolarije i izgled enterijera.

Aluminijumske roletne se prave od aluminijumskih profila ispunjenim poliuretanom:

- sa metalnim vođicama sa stubom plastificirane po želji kupaca
- sa aluminijumskom vođicom u raznim dezenima
- sa PVC vođicom sa stubom. Vek trajanja aluminijumskih roletni je veliki i apsolutno zadovoljava potrebe kupaca.

Idealan način da se zaštitie od radoznalih pogleda, prevelike temperature u letnjem periodu i hladnoće u jesenjem i zimskom periodu godine. Ugradnjom naših roletni povećaćete energetsku efikasnost vašeg prostora i uštedeti novac zbog smanjenih troškova grejanja.
Roletne

Trakaste zavese

Trakaste zavese su namenjene poslovnim prostorijama za dekoraciju enterijera. Proizvodimo ih u svim bojama sa najkvalitetnijim mehanizmima sa velikim vekom trajanja. Traka je izrađena od plastificiranog platna, nanošenjem odgovarajuće plastične mase koja je otporna na velike temperature i zadržava boju i nijansu u dugom periodu.

Velika paleta boja, više vrsta materijala i tekstura su izbor koji će sigurno naći mesto u vašem poslovnom prostoru. Kvalitetni mehanizmi garantuju dug vek i upotrebljivost ove vrste zatora koji od vaše kancelarije može napraviti reprezentativan prostor.
Trakaste zavese

Komarnici

Rolo i fiksni komarnici se koriste za zaštitu od komaraca i drugih insekata i montiraju se na postojeću stolariju sa roletnom ili bez roletne.

Postoje 3 vrste komarnika:

-fiksni komarnik (sa PVC ili AL okvirom)
-rolo komarnik sa AL vođicom i četkicama
-bočni rolo komarnik koji se koristi za balkonska vrata sa AL vođicom i AL kutijom. Mrežica je napravljena od fiberglasa specijalno za tu namenu i otporna je na visoke i niske temperature, UV zračenje i atmosferske uticaje.

Efikasno rešenje za eliminisanje  insekata iz Vašeg stambenog i poslovnog okruženja. Ugradnjom komarnika zaboravićete na sve neprijatnosti koje dolaze sa "nemilosrdnim"insektima. Obezbedite sebi miran san i zdravo okruženje u prostoru u kome boravite.
Komarnici

Harmonika vrata

Harmonika vrata su izrađena od odgovarajućih dimenzija PVC profila. Koriste se za uštedu, podelu prostora i zatvaranje površina. Proizvodimo ih bez praga (viseća) ili sa pragom, koji može biti od PVC-a ili aluminijuma u više boja.

Bilo da želite da vizuelno odvojite trpezariju od dnevnog boravka, ili restoransku halu na dva odvojena prostora, harmonika vrata su nezaobilazno rešenje.
Harmonika vrata

Tende

Proizvodimo tende čija je prevashodna namena zaštita od sunčeve svetlosti i toplote, kiše, vetra, i naravno estetska. Konstrukcija sa zglobnim rukama je odlično rešenje za pokrivanje velikih površina: balkona, terasa, lođa... Proizvodimo ih i sa samnosećim konstrukcijama i kao takve veoma su zastupljene u ugostiteljstvu. Kutija (kaseta) u koju se sklapa kompletan mehanizam sa rukama i platnom, veoma efikasno isti štiti od atmosferskih uticaja. Otvaranje i zatvaranje mehanizma može biti ručno (na kurblu sa reduktorom), ili elektromotorno uz pomoć prekidača ili daljinske komande.

Platno je impregnirano sa teflonom što garantuje dug životni vek i postojanost boja. Široka paleta boja: jednobojne ili dezenirane.
Tende

Rolo zavese

Deo našeg proizvodnog programa su i rolo zavese. Izrađuju se od antistatičkog materijala i veoma su zahvalne za održavanje. Mogu biti izrađene kombinacijiPVC-a i poliestera, od poliestera sa udelom 100%, kao i od staklenih vlakana (fiberglas). Postoje varijante sa kutijom sa vođicama (montiraju se na krilo prozora ili vrata), ili bez kutije i bez vođica (montaža može biti zidna, plafonska ili na okvir vrata ili prozora (štok). Moguća je i izrada rolo zavesa za krovne prozore.

Obzirom na veliku paletu boja i tekstura, verujemo da ćete izabrati rolo zavesu u skladu sa vašim željama i potrebama vašeg prostora.
Rolo zavese

PVC vrata i prozori

PVC vrata i prozori su deo naše standardne ponude. Upotrebom petokomornih i šestokomornih profila, postigli smo da PVC stolarija koja se proizvodi kod nas zadovoljava stoge svetske standarde u smislu toplotne izolacije, a samim tim i uštede energije.

Profili su proizvedeni od ekoloških materijala sa stabilizatorima na bazi kalcijuma i cinka, tako da je olovo izbegnuto u kompletnom proizvodnom procesu ekstrudiranja profila. Visoko kvalitetni okov garantuje dug radni vek, više tipova izo stakala (od običnih do LOW-E nisko emisionih) će sigurno zadovoljiti sve vaše zahteve.

Opremanje prozora komarnicima, roletnama sa ručnim ili električnim pogonom su takođe deo naše ponude.

 

Za sve detalje u vezi PVC programa vrata i prozora koje mi proizvodimo, obratite nam se ta pitanjima, rado ćemo vam odgovoriti, i pomoći da se odlučite i izaberete opciju koja vama najviše odgovara.
PVC vrata i prozori

Pratite nas

Na vašem mobilnom uređaju

Kontakt

  • homeDEKORACIJA doo
  • phone+381 26 646 240 (07:00 - 17:00)
  • maildekoracijasd@mts.rs
  • mapNikole Pašića bb 11300 Smederevo

Pretraga